Logo Corine van Oord

Tekstcorrectie

Die zo belangrijke eerste indruk

Stel, je wilt je bedrijf presenteren met een nieuwe website. Of je hebt een hele avond zitten zwoegen op je sollicitatiebrief voor die ideale baan. Dan wil je natuurlijk een goede, professionele indruk achterlaten! Het is mijn missie om te zorgen voor perfecte teksten.

Corrigeren en redigeren

Bij het corrigeren van teksten let ik uiteraard op een correcte spelling en interpunctie. Maar er is meer mogelijk! Bij het redigeren van teksten let ik daarnaast op zaken als stijl, opbouw, leesbaarheid en de mate waarin de tekst aansluit op de lezer en/of doelgroep.

Speciaal tarief voor studenten!

Als student werk je jarenlang toe naar dat belangrijke moment: het afstuderen. Maandenlang ben je intensief bezig met het schrijven van je scriptie. Natuurlijk wil je je dan vooral bezighouden met de inhoud. Als je je scriptie vervolgens naar mij mailt, dan zorg ik wel voor de d'tjes en t'tjes, de tussen-n'en, de hoofdletters en de punten. Vraag naar mijn speciale studententarief!

Dus wil je de zekerheid van een perfecte tekst en een professionele eerste indruk, neem dan vandaag nog contact met mij op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsaanbod.